Det er ikke alltid som det ser ut (msnygard)
Hjem Add Spørsmål & svar Facebookpage

6

Det er ikke alltid som det ser ut

Jeg står opp, ordner meg og gjør de samme ting alle andre gjør. Forskjellen er at jeg har en liten hemmelighet. En hemmlighet kun de nærmeste vet om. Under genseren skjuler jeg noe horribelt, noe jeg må leve med for resten av mitt liv. Under genseren skjuler jeg smerten jeg har båret på i flere år. Jeg har arr, mange av de, men jeg vil ikke bli behandlet annerledes. Jeg vil bli behandlet som ethvert annet menneske, og ethvert annet menneske bør bli møtt med respekt, medlidenhet og hjelpsomhet, uansett utseende eller vanskeligheter. Selvskading har for meg vært utveien når alt blir for mye, og jeg skulle selvfølgelig ønske det ikke var slik. Men jeg lærer meg å leve med arrene, og øver meg på å klare å la være å selvskade.

Poenget mitt er da at du hadde ikke visst det bare av å se på bildet til venste. Du aner ikke hva som skjuler seg bak en person. Alle har noe de sliter med, smått eller stort, og alle har dårlige dager. Vis omsorg for de rundt deg, kjente eller ukjente. Bry deg. Vis at du er der. Du kan gjøre noens dag bedre bare av å se dem. La oss slutte med å stirre i bakken når vi går forbi et annet menneske. Vi bør alle sammen se hverandre. Dere aner ikke hva et smil fra en ukjent jeg passerer betyr for meg. Å kunne snakke med mennesket ved siden av deg. Det er sykt at det er uvanlig å se et menneske om det ikke er en i omgangskretsen. Vi er mennesker alle sammen og vi trenger ikke kjenne personen for å konversere eller gi en hjelpende hånd.

  • es
  10.05.2017 kl.19:06
  <3 <3 heier på deg, Maiken
  MRA
  10.05.2017 kl.19:18
  Godt og se du skriver igjen Maiken. Vi heier på deg. Stor klem fra gudattra di og oss andre her borte. Vi er glad i deg for den DU er!
  Susanne
  11.05.2017 kl.04:24
  Du er utrolig sterk!

  Håper du har det bra og får en fin sommer <3
  Lonis
  11.05.2017 kl.09:01
  Elsker deg ❤️
  Caroline sverdrup
  11.05.2017 kl.14:46
  Når du har klart å slutte med selvskadingen så har æ en glad nyhet til dæ. Det går ant å ta hud transplantasjon, det de gjør da e å ta en tynn bit med hud fra en annen plass på kroppen, hudbitene som blir tatt er så tynne at det blir ca som ett skrubbsår. Jeg har tengt å gjøre det om ca 5 år for det e jævla dyrt. Syns det e tøft av dæ å dele det med så mange. Det sir jo litt om kor sterk du egentlig e ❤
  11.05.2017 kl.19:45
  ❤ønsker deg alt godt videre  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Maiken Sofie

  Hei! Jeg heter Maiken og er ei 19 år gammel jente fra Tromsø. Her tenker jeg å skrive om hverdagen, psykisk sykdom også sniker jeg nok inn litt humor også. Håper du liker den! Kontakt: msnygard.blogg@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits