Prøver igjen (msnygard)
Hjem Add Spørsmål & svar Facebookpage

2

Prøver igjen

Hei! Etter flere år med psykdom, prøver jeg nå å "få tilbake" livet mitt.Jeg er på vei - fått meg kjæreste, fått oss leilighet sammen også har jeg jobb i barnehage. Men jeg er ennå ikke frisk, for det var ikke en fase som folk trodde. Det var ikke bare at jeg var ung og usikker.

Da jeg var 15 år greide jeg ikke lengre å blogge, for jeg klarte ikke å vise meg for folk.Det har fortsatt å plage meg de fire siste årene. Jeg har flere ganger prøvd, uten at det var like gøy og uten at jeg klarte å åpne meg. Så som en del av tilfriskningsprosessen føler jeg meg nødt til å blogge for at frykten skal forsvinne.

Så ja, dette er meg. Jeg vurderer å fortsette å blogge, også om psykisk sykdom for dette er noe som snakkes for lite om og som alle burde vite noe om. De fleste har vel en far, en datter, en venn eller kjæreste som har en form for psykdom, og de som ikke har vært gjennom det selv vet ikke hva det dreier seg om.


  • Kristine Vinje
  10.05.2017 kl.17:42
  <3
  10.05.2017 kl.18:14
  Masse lykke til verdens fineste Maiken!! Heier og tenker masse på deg!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Maiken Sofie

  Hei! Jeg heter Maiken og er ei 19 år gammel jente fra Tromsø. Her tenker jeg å skrive om hverdagen, psykisk sykdom også sniker jeg nok inn litt humor også. Håper du liker den! Kontakt: msnygard.blogg@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits